Πέρασε ο ΠΑΣ από τη Βέροια –Έπαιξε με τη «φωτιά» ο ΑΓΣΙ

Πολύ πιο εύκολο και απ’ ό,τι ίσως να το περίμενε, ήταν για τον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής στην Βέροια, με τους «κυανόλευκους» να ξεπερνάνε γρήγορα την ήττα από τον συμπολίτη ΑΓΣΙ και να κερδίζουν τη Μελίκη με 41-85. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε διαφορά double score από την αρχή του αγώνα και σε κάθε δεκάλεπτο η διαφορά μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-25, 27-48 (ημιχρ.), 35-70, 41-85 Έπαιξε με τη «φωτιά» ο ΑΓΣΙ Νικηφόρα συνέχισε και ο ΑΓΣΙ που υποδέχτηκε τον Εύαθλο Πολυκάστρου και έφτασε σε μια πολύ αγχωτική νίκη. Ο ΑΓΣΙ έπαιξε για τρία δεκάλεπτα με τη «φωτιά», καθώς ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, αλλά στο τελευταίο [...]

Πολύ πιο εύκολο και απ’ ό,τι ίσως να το περίμενε, ήταν για τον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής στην Βέροια, με τους «κυανόλευκους» να ξεπερνάνε γρήγορα την ήττα από τον συμπολίτη ΑΓΣΙ και να κερδίζουν τη Μελίκη με 41-85.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε διαφορά double score από την αρχή του αγώνα και σε κάθε δεκάλεπτο η διαφορά μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-25, 27-48 (ημιχρ.), 35-70, 41-85

Έπαιξε με τη «φωτιά» ο ΑΓΣΙ

Νικηφόρα συνέχισε και ο ΑΓΣΙ που υποδέχτηκε τον Εύαθλο Πολυκάστρου και έφτασε σε μια πολύ αγχωτική νίκη. Ο ΑΓΣΙ έπαιξε για τρία δεκάλεπτα με τη «φωτιά», καθώς ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε τη μεγάλη του αντεπίθεση, κάλυψε το -8 και νίκησε με +4. Αυτό που μετράει, βέβαια, είναι το ροζ φύλλο στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και η αντίδραση της ομάδας στην πίεση που δέχτηκε σήμερα από το Πολύκαστρο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-14, 17-20(ημιχρ.), 29-37, 51-47


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr


Powered by Preisvergleich


+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS