Τσέφεριν: «Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, γιατί ο κίνδυνος Grexit πάντα υπάρχει»

Τσέφεριν

Αισιόδοξος ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μετά τη  σημερινή συνάντηση με την ΦΙΦΑ με την ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη καλεσμένος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο θα συναντήσει αύριο, χτύπησε όμως, και το καμπανάκι λέγοντας… «πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, γιατί αυτός ο κίνδυνος πάντα υπάρχει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ στην ΕΡΤ:

«Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση. Μιλήσαμε για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη συζήτηση με την κυβέρνηση. Συζητήσαμε για μη κυβερνητικές επεμβάσεις, τις οποίες ούτε η κυβέρνηση επιθυμεί, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθεια της. Πιστεύω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος ότι μετά τη συνάντηση η κατάσταση θα βελτιωθεί και η Ελλάδα θα είναι σε κατάσταση όπως το 2004, όταν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Για το ενδεχόμενο να σημειωθεί Grexit: «Δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση, γιατί έχει αρνητική έννοια, αλλά θα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, γιατί αυτός ο κίνδυνος πάντα υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί, ελπίζω ότι δεν θα συμβεί, αλλά η κάθε πλευρά πρέπει να κάνει τη δουλειά της».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Carbon Off - Ιωάννινα
Ποδήλατο Γιαννούλη
ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
Tzimas Home Accessories