Για τη χαρά του αθλήματος

europa.jpg

Χαίρεται! Κακή ημέρα η Τρίτη, αν και ήλπιζα σε κάτι πολύ καλύτερο. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά. Το αφήνω άμεσα πίσω μου. Σήμερα έχουμε παιχνίδια για το Europa League, όπως έχετε καταλάβει δεν συνηθίζω να κάνω.. σοβαρά bet στον θεσμό (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

Έτσι, σήμερα λέω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και γι’ αυτό εξηγούμε από τώρα. Το σημερινό παιχνίδι μου είναι περισσότερο του στυλ: «πίτσα, μπύρα και κάτι.. ψιλά για να έχουμε ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της βραδιάς».

Η κάβα είναι στα θετικά, οπότε νομίζω έχω το δικαίωμα για μία στεκιά… fun bet. Όσοι δεν έχετε την δυνατότητα να το πράξετε, καλύτερα να μείνετε αμέτοχοι.

Κράσνονταρ – Βαλένθια:

Με το 2-1 του πρώτου αγώνα τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά. Πάντως, θεωρώ ότι η Βαλένθια του Μαρθελίνο θα είναι η ομάδα που θα πανηγυρίσει στο τέλος την πρόκριση. Η μεγάλη χειμερινή διακοπή στο Ρωσικό πρωτάθλημα παίζει και αυτή το ρόλο της. Έχω την εντύπωση πως πάμε για ένα πρώτο ημίχρονο δίχως πολλά ρίσκα, αλλά με δεδομένο πως η Κράσνονταρ όσο περνά η ώρα θα ψάξει το γκολ και θα αφήσει κενά στην άμυνα (ειδικά τη Δευτέρα φάνηκε πως αμυντικά δεν είναι σταθερή), τα οποία και θα επωφεληθεί η Βαλένθια στην κόντρα επίθεση. Επιλογή το Χ ημίχρονο-2 τελικό στο 5,50.

Σλάβια Πράγας – Σεβίλλη:

Ομάδες με επιθετικές αρετές αλλά όχι και από τις πιο σταθερές άμυνες. Η Σεβίλλη θα ψάξει το γκολ από το ξεκίνημα μετά το 2-2 του α’ αγώνα και ο ρυθμός θα ανοίξει. Πιστεύω πως θα δούμε καλό παιχνίδι, δεν θα το φοβηθεί η Σλάβια καθώς και εδώ που έφτασε είναι επιτυχία. Επιλέγω το g/g στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 4.00

Σάλτσμπουργκ – Νάπολι:

Μετά το 3-0 στην Ιταλία, το έργο της Σάλτσμπουργκ είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ωστόσο, δεν θα παραδοθούν οι Αυστριακοί και θα ψάξουν ένα γρήγορο τέρμα. Στα θετικά ότι η Νάπολι έχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας (απουσίες), αλλά επιθετικά παραμένει εξαιρετικά δυνατή. Επιλογή και εδώ το g/g στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 3.75.

Δε πάω σε patent, δεν θέλω να “σπαταλήσω” παραπάνω μονάδες, άλλωστε είπαμε περισσότερο σε fun bet φέρνει. Οπότε, πάω σε trixie, αν βγουν δύο θα είμαι υπερευχαριστημένος.

Το παιχνίδι μου:

Trixie (σύστημα 2-3):

14/3/19 – 19.55 – Σάλτσμπουργκ – Νάπολι: g/g α΄ ημιχρόνου (3.75)

14/3/19 – 19.55 – Κράσνονταρ – Βαλένθια: X ημίχρονο / 2 τελικό (5.50)

14/3/19 – 20.00 – Σλάβια Πράγας – Σεβίλλη: g/g α΄ ημιχρόνου (4.00)

με 4.3 μονάδες στις δυάδες και 1,3 στην τριάδα.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: +2.725,72 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 14.2 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GRΔείτε επίσης...