Logo

Το αφεντικό “τρελάθηκε”: Αυτό είναι το πριμ του Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πανηγυρίζει μια σπουδαία ευρωπαϊκή επιτυχία, καθώς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Σόφια, διέλυσε τη Λέφσκι με 4-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς πραγματοποίησε εμφάνιση υψηλού επιπέδου, επιβεβαιώνοντας μέσα στο γήπεδο τις μεγάλες προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί από την αρχή της σεζόν.

Η πρόκριση, μάλιστα, δεν φέρνει μόνο αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη για την Ένωση, αλλά συνοδεύεται και από μια σημαντική ανταμοιβή προς τους ποδοσφαιριστές.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια και την επιτυχία της ομάδας, αποφάσισε να διαθέσει πριμ συνολικού ύψους 2 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μια κίνηση που αποτυπώνει τη σημασία της πρόκρισης και το κλίμα ενθουσιασμού που επικρατεί πλέον στους Κιτρινόμαυρους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter