Επιστολή Ολυμπιακού σε Αυγενάκη: "Φτιάξτε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ή εμείς φεύγουμε..."

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φρόντισε να αναλάβει δράση με επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε αυτήν οι ερυθρόλευκοι «επιτίθενται» στην ΚΕΔ, παραθέτουν στοιχεία και παραδείγματα της τελευταίας τριετίας που, όπως υποστηρίζουν, αποκαλύπτουν την εικόνα του πρωταθλήματος και ενημερώνουν πως αν δεν βρεθεί λύση θα αποχωρήσουν από τη Super League 1!

Κάτι τέτοιο είχε εξαγγείλει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δηλώσεις του έπειτα από την ισοπαλία (2-2) με την Τότεναμ. «Το θέμα μετά από όλα αυτά είναι το αν πρέπει να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποφασίσουμε, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση -βλέπετε τι γίνεται και στο μπάσκετ- μήπως πρέπει να κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο, ή να λάβουμε μέτρα», είχε τονίσει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, οι Πειραιώτες επισημαίνουν την ανάγκη να παρέμβει η κυβέρνηση δια του αρμόδιου υφυπουργού, «ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα η σημερινή κατάσταση και να διαμορφωθούν οι όροι για ένα νέο τοπίο στη διοίκηση και στη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτά είναι τα σημεία-«κλειδιά» του κειμένου που εστάλη στον υφυπουργού Αθλητισμού:

«Με την επιστολή η ερυθρόλευκη Π.Α.Ε. παρουσιάζει αναλυτικά την πραγματική εικόνα του αθλήματος, αναφέρεται στη σήψη και στην απαξίωση στην οποία έχει οδηγηθεί το πρωτάθλημα και επισημαίνει τις τεράστιες ευθύνες της Ε.Π.Ο. για τη διαφθορά που κυριαρχεί, ειδικά στο χώρο της διαιτησίας.

Ο Ολυμπιακός καταγράφει αναλυτικά την τραγική οικονομική κατάσταση της Ε.Π.Ο., την πανθομολογούμενη αδυναμία της να καλύψει ακόμη και βασικές της ανάγκες, τις εντολές περικοπών που έχουν δοθεί και την επιμονή της Ομοσπονδίας να αρνείται να ενημερώσει αναλυτικά τα μέλη της για τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος.

Η οικονομική δυσπραγία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την έχει οδηγήσει ικέτιδα για τη σύναψη δανειακής σύμβασης ενώπιον των Διεθνών Ποδοσφαιρικών Αρχών, χωρίς, όμως, σε τίποτε να εμποδίζει την τρομακτική αύξηση του μισθολογικού και του λειτουργικού της κόστους όλα αυτά τα χρόνια, όπως και τις δεκάδες εξυπηρετήσεις και διευθετήσεις μεταξύ των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, τα οποία δημοσίως ο Επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA κ. Χούμπελς χαρακτήρισε «μη ανεξάρτητα». Ρουσφετολογικές προσλήψεις με υπέρογκες αμοιβές εκτός εργασιακής πραγματικότητας με μοναδικό προσανατολισμό την εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένων ομάδων.

Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός, αναδεικνύει την εγκαθίδρυση στη διαιτησία ενός συστήματος, που καταφανώς επιχειρεί να χειραγωγήσει αγώνες και αποτελέσματα, υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια συγκεκριμένα επιχειρηματικά – ποδοσφαιρικά συμφέροντα, κινείται με δύο μέτρα και δυο σταθμά απέναντι σε σοβαρότατες περιπτώσεις παράβασης των Κανόνων του Παιχνιδιού και συντηρεί με κάθε τρόπο μια λογική διαχωρισμού των ομάδων που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα «σε παιδιά και αποπαίδια».

Κρίσιμες και κραυγαλέες φάσεις από αγώνες τόσο του Ολυμπιακού όσο και των υπόλοιπων ομάδων καταγράφονται αναλυτικά. Διευκρινίζονται, με τον τηλεοπτικό φακό, διαφορετικές αποφάσεις των διαιτητών σε ίδιες παραβάσεις των Κανόνων του Παιχνιδιού ανάλογα με τις ομάδες που μετέχουν στον αγώνα.

Αποκαλύπτεται «στην πράξη» με ποιες μεθόδους το σύστημα της ΚΕΔ/ΕΠΟ φροντίζει με κάθε τρόπο και με τη χρήση της σφυρίχτρας να διαμορφώνει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος με στόχο ποιες θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στα play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Στη διαμόρφωση αυτής της απωθητικής δημόσιας εικόνας συμβάλλει αποφασιστικά η ταχύτατη απαξίωση του Video Assistant Referee (V.A.R.) και η μετατροπή του από μια διεθνώς αποδεκτή τεχνολογική κατάκτηση για να αποφεύγονται κρίσιμα λάθη διαιτητών σε ένα ακόμη εργαλείο για τη χειραγώγηση των αγώνων και των αποτελεσμάτων.

Στην επιστολή υπάρχει σαφής αναφορά στη βιομηχανία πειθαρχικών διώξεων εναντίον αξιωματούχων της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για δήθεν δυσμενείς δηλώσεις, που έχει στηθεί στην Ε.Π.Ο., ενώ την ίδια ώρα ακραίες περιπτώσεις δυσμενών δηλώσεων, ανακοινώσεων, δημοσιεύσεων στα social media αξιωματούχων άλλων ομάδων ούτε καν συγκινούν τις υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. και τους Υπεύθυνους Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, με αποτέλεσμα οι αξιωματούχοι αυτοί να καθυβρίζουν τους πάντες, ακόμη και τον υφυπουργό Αθλητισμού, παραμένοντας στο απυρόβλητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μένουν, όμως, μόνο στις διαπιστώσεις. Προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και επισημαίνουν την αδήριτη ανάγκη να παρέμβει η κυβέρνηση, δια του αρμόδιου Υφυπουργού, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα η σημερινή κατάσταση και να διαμορφωθούν οι όροι για ένα νέο τοπίο στη διοίκηση και στη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι είναι έτοιμοι να συμβάλλουν στην κατεύθυνση αυτή.

Σε διαφορετική περίπτωση, διευκρινίζουν, με έμφαση, προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να παίρνουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα που δεν διασφαλίζει ούτε το ελάχιστο της ισονομίας των ομάδων και οι διοργανώσεις του οποίου είναι απολύτως απαξιωμένες και χειραγωγούμενες».

  • Εμφανίσεις: 36

Η απάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ στην... απειλή του Ολυμπιακού

σαββιδησ

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φρόντισε να αναλάβει δράση με επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Στην εν λόγω επιστολή οι ερυθρόλευκοι «επιτίθενται» στην ΚΕΔ, κάνουν λόγο για διαφθορά στο ποδόσφαιρο, αναφέρονται σε οικονομική αδυναμία της ΕΠΟ και ενημερώνουν πως !

Στο πλαίσιο αυτό, άμεση ήταν η τοποθέτηση του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος έγραψε στο instagram: «Μέχρι τέλους, στο καλό», ενώ λίγο αργότερα επανήλθε και με νέο σχόλιο, αναφέροντας: «Από λόγια χορτάσαμε, από πράξεις πεινάσαμε. Υ.Γ. Δεν θα λείψετε σε κανέναν. Μέχρι τέλους».

Τοποθέτηση με αιχμές υπήρξε και από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λευτέρη Δούκα μετά την επιστολή... απειλής του Ολυμπιακού περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα, κάνοντας λόγο για κλάματα, επιστολές διαμαρτυρίας και σκηνοθετημένες παραστάσεις στον ρόλο του θύματος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο facebook:

"Ποιος θα περίμενε πως η εποχή των πανηγυρισμών για επιστροφή στην κανονικότητα, θα έδινε τόσο σύντομα τη θέση της, σε επιστολές διαμαρτυρίας για τα «κακώς κείμενα» του ποδοσφαίρου.

Τα δικά τους «κακώς κείμενα», είναι η διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος όπου ουδείς γνωρίζει την τελική κατάταξη, πριν αυτό ξεκινήσει.

Είναι η έλλειψη μονίμως και κατά παραγγελία ευνοούμενου ή αδικημένου, όπως και η έλευση των ξένων διαιτητών.

Η καθιέρωση του VAR, που απαξιώνουν συστηματικά, με κάθε τρόπο.

Αντί εποικοδομητικών παρεμβάσεων με επίκεντρο την ανάπτυξη και τη βελτίωση του προϊόντος -όπως έκανε ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πρώτοι ζήτησαν VAR και ξένους διαιτητές- επιδίδονται σε κλάματα, επιστολές διαμαρτυρίας και σκηνοθετημένες παραστάσεις με αυτούς στο ρόλο του θύματος.

Τους χαλάει ο ανταγωνισμός, που επιβεβαιώνεται από την αύξηση θεατών στα γήπεδα, με την τάση να είναι αυξητική.

Το μόνο τους μέλημα όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν και επιβεβαιώνεται μέχρι και σήμερα, είναι πως η διαχρονικότερη αξία που διέπει την αντίληψη τους για τον αθλητισμό και την ηθική τους σε τελική, αποτυπώνεται στην ιστορική φράση του Γιάννη Σπάθα.

ΥΓ. Το ποιο βάναυσο που προκύπτει σύμφωνα με τη διαρροή του περιεχομένου της επιστολής, είναι η απειλή αποχώρησης από τη διοργάνωση.
Δεν ξέρω αν διεξάγεται ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Αδριατικής λίγκας, εμείς πάντως δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως θέλουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό…".

142

  • Εμφανίσεις: 43

Θέλει να παίξει στο Προολυμπιακό λόγω Πιτίνο ο Γιάννης...

MP[ASKET

O Γιάννης Αντετοκούνμπο τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Ρικ Πιτίνο και εκτιμά ότι ο Hall of Famer προπονητής αποτελεί τον ιδανικό άνθρωπο για να αξιοποιήσει πλήρως τα προσόντα του προς όφελος της Εθνικής Ελλάδος.

Για τον «Greek Freak», άλλωστε, οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν όνειρο ζωής και η συμμετοχή του στην μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του πλανήτη αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κυνηγήσει κάτι σπουδαίο με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Ήδη έχει χάσει μία ευκαιρία στο Ρίο και επειδή τα χρόνια περνάνε, θέλει να το παλέψει όσο του επιτρέπουν οι δυνάμεις του και όσο μπορεί να ελέγξει τη συμμετοχή του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πηγές, η συμφωνία της ΕΟΚ με τον 67χρονο πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήχησε με μεγάλο ενθουσιασμό στα αυτιά του περυσινού MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος ότι υπ' αυτές τις συνθήκες θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δώσει το παρών στο Προολυμπιακό τουρνουά του ερχόμενου Ιουνίου!

Όλα αυτά, βέβαια, δεν αποτελούν θέσφατο, υπό την έννοια ότι μέσα στους επόμενους 7,5 μήνες πολλά μπορούν να συμβούν και φυσικά κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει ως σίγουρη την συμμετοχή του.

Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του ο Πιτίνο φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της «επίσημης αγαπημένης».

Ειδικότερα από τη στιγμή που το Μιλγουόκι θα επιστρέψει στους τελικούς της Ανατολής (πέρυσι ο Γιάννης έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στις 25 Μαΐου), πολλώ δε μάλλον αν προκριθεί στους τελικούς του ΝΒΑ που φέτος στην χειρότερη περίπτωση θα ολοκληρωθούν στις 21 Ιουνίου, δηλαδή δύο μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ του Προολυμπιακού τουρνουά.

Τα εμπόδια, όμως, δεν σταματούν μόνο στις ημερομηνίες των playoffs αλλά έχουν να κάνουν και με το max contract που οι Μπακς είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν. Μιλάμε για 247 εκατομμύρια δολάρια και κάτι ψιλά για τα επόμενα πέντε χρόνια (2021-2006), ποσό που τα «ελάφια» θα απλώσουν στα πόδια του για να τον κρατήσουν στο Μιλγουόκι.

Ένα συμβόλαιο, που αν ο 24χρονος διεθνής άσος αποδεχθεί, θα είναι σε θέση να το υπογράψει μετά την 6η Ιουλίου του 2020, οπότε και τελειώνει το moratorium για τις υπογραφές στη free agency του επόμενου καλοκαιριού.

Εκεί εντοπίζεται ίσως το πιο αντικειμενικό πρόβλημα. Γιατί αν εν τω μεταξύ έχει αποφασίσει να ανανεώσει τη συνεργασία του, τότε θα είναι πραγματικά δύσκολο για τους Μπακς να του επιτρέψουν να πάει στον «πόλεμο», δύο εβδομάδες μετά το τέλος της σεζόν και λίγες μέρες πριν την έναρξη της περιόδου των υπογραφών.

Το ότι έως τότε θα έχει γίνει και πατέρας, είναι μία επίσης σημαντική λεπτομέρεια που θα πρέπει να ληφθεί κι αυτή υπόψιν.

  • Εμφανίσεις: 41

Πώς έκλεισε το deal με Ρόκα και ποιο το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό

ROKA

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος είχε στραφεί στην Ιβηρική χερσόνησο για να βρει τον νέο τεχνικό διευθυντή που θα πάρει τη θέση του Νίκου Νταμπίζα.

Τελικά ο εκλεκτός, με τον οποίο ήρθε σε προφορική συμφωνία, ήταν ο 45χρονος Τσάβι Ρόκα (αριστερά στη φωτογραφία).

Ο Ισπανός γνωρίζει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και το πράσινο πρότζεκτ, τα έχει πει και με τον Γιώργο Δώνη και έρχεται με στόχο να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Έχει μεγάλη γνώση της ισπανικής και της πορτογαλικής αγοράς, ενώ μεγάλο ρόλο στην αποδοχή της εργασίας έπαιξε το γεγονός ότι έχει δουλέψει στην ΑΕΚ Λάρνακας, της οποίας το μπάτζετ δεν ξεπερνούσε τα 4 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο του Ρόκα, που έχει παρακολουθήσει παιχνίδια του τριφυλλιού, θα είναι διετές ή τριετές, με τον Ισπανό να αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να υπογράψει και να πιάσει δουλειά ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που εκτιμάται ότι θα κοιτάξει αρκετούς παίκτες από την πατρίδα του και την Κύπρο.

  • Εμφανίσεις: 42

Ουζουνίδης: "Γι' αυτό δεν πήγα στον Άρη"

ουζουνιδησ

O Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στη σε αθλητική εφημερίδα για τους λόγους που δεν συνεργάστηκε με την ΠΑΕ Άρης μετά το «διαζύγιο» των κίτρινων με τον Σάββα Παντελίδη.

«Είναι επιλογή μου να μη δουλέψω φέτος στην Ελλάδα, αλλά είναι αλήθεια ότι είχα επαφές με τον Άρη μόλις έφυγε ο Σάββας Παντελίδης. Εξήγησα, όμως, στον πρόεδρο του Άρη, με τον οποίο μίλησα, ότι δεν θέλω να δουλέψω φέτος στην Ελλάδα.

Δεν έχω φυσικά τίποτα με τον Άρη, που είναι μεγάλη ομάδα και η πρόταση ήταν τιμητική, αλλά είχα πάρει μια απόφαση να περιμένω πρόταση από το εξωτερικό και δεν ήθελα να δεσμευτώ με ομάδα της Ελλάδας.

Είχα προτάσεις από μικρότερες ομάδες, αλλά δεν ακολούθησα καμία, γιατί είχα αυτό στο μυαλό μου και δεν θέλω να δουλέψω στην Ελλάδα. Αν δεν βρω καλή πρόταση από το εξωτερικό, θα δω τι θα κάνω», ανέφερε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ που εξέφρασε και την άποψή του για τον φετινό Άρη: «Έχει πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που έδειξε και πιστεύω ότι την επηρέασε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη».

Τέλος, ανέφερε πως το έχει ρίξει στη μελέτη, ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για την πρόταση που περιμένει από ομάδα του εξωτερικού: «Τώρα κάνω φροντιστήριο, βελτιώνω τα αγγλικά μου, διαβάζω και βλέπω το στιλ κάποιων ομάδων που με ενδιαφέρουν και περιμένω κάτι αξιόλογο από το εξωτερικό».

  • Εμφανίσεις: 38

Τελευταία ευκαιρία για Βράνιες

βρανιεσ

Ο Όγκνιεν Βράνιες επιστρέφει στις προπονήσεις της ΑΕΚ και στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου, με την τιμωρία του Βόσνιου αμυντικού να λήγει νωρίτερα από τον ένα μήνα που προβλεπόταν.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε όλον αυτόν τον καιρό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα σε άλλες ώρες από εκείνες της ομάδας.

Το παραπάνω ήταν απόφαση της διοίκησης μετά από τα μαζεμένα παραπτώματα του Βόσνιου, τα οποία προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων του δικεφάλου και δη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Βράνιες, που έδειξε απόλυτα μετανιωμένος για τις πράξεις του, μίλησε τα προηγούμενα 24ωρα τόσο με τον Νίκο Κωστένογλου όσο και με τον Ίλια Ίβιτς.

Σε αυτές τις συζητήσεις ο δυναμικός στόπερ έδειξε μεταμέλεια και παράλληλα διαβεβαίωσε τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας πως δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα αντίστοιχο συμβάν στο μέλλον, αφού πήρε το μάθημά του και μάλιστα για τα καλά.

Ο αμυντικός των κιτρινόμαυρων ξεκαθάρισε πως για εκείνον η επιστροφή στον δικέφαλο αποτέλεσε μεγάλο στόχο και συνέβαλε καθοριστικά με τη στάση του στο να συμβεί αυτό το καλοκαίρι, μιας και άσκησε έντονες πιέσεις στην Άντερλεχτ, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του άνοιξε την «αγκαλιά» της και αυτό είναι κάτι που ο Βράνιες σημείωσε πως έχει εκτιμήσει. Γι’ αυτό και επιθυμεί να το ανταποδώσει με την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Από τη μεριά των ανθρώπων της Ένωσης ξεκαθαρίστηκε προς τον 30χρονο άσο πως δεύτερο… συγχωροχάρτι δεν θα υπάρξει.

Για την ΑΕΚ είναι δεδομένο πως η ευκαιρία που δίνεται στον Βράνιες είναι και η τελευταία.

Η Ένωση δεν έχει την παραμικρή διάθεση να ανεχθεί τα… τερτίπια του Βόσνιου που αν δώσει το οποιοδήποτε δικαίωμα, θα δει και την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

  • Εμφανίσεις: 40

Επιβεβαίωσε την επιστολή ο Αυγενάκης - Πότε θα γίνει ραντεβού με Ολυμπιακό

AYGENAKHS

Η  επιβεβαιώνεται και από το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Μάλιστα, μέσω της διαρροής που εξέδωσε η πλευρά του Λευτέρη Αυγενάκη, έγιναν γνωστά και ορισμένα κομμάτια της πολυσέλιδης επιστολής των ερυθρόλευκων, στην οποία αποτυπώνονται τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα πάντα με την ομάδα του λιμανιού.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη τοποθέτηση του υπουργείου σημειώνονται τα εξής: «Επιβεβαιώνουμε ότι παραλάβαμε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει «σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν».

Αιτείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να δεχθεί τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρως λεπτομερώς σας παραθέσαμε»».

Αναφορικά με το αίτημα του Ολυμπιακού για άμεση συνάντηση με την ηγεσία του υφυπουργείο Αθλητισμού, σημειώνεται πως: «Η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του υφυπουργού Αθλητισμού από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα».

  • Εμφανίσεις: 36

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ACS ...σημαίνει courier
WebCenter - Smart Internet Solutions
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
Galaxy Hotel

VIDEOS