Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Πάτρικ Γκάσμαν, καθώς ο 29χρονος Αμερικανός ανανέωσε το συμβόλαιο του.
Ο Γκάσμαν ανήκει στην οικογένεια των πρασίνων από το 2024 και είναι βασικό «γρανάζι» για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην Volley League.
Η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πάτρικ Γκάσμαν.
Ο Αμερικανός κεντρικός θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2027.
Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com ο Πάτρικ Γκάσμαν σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην ομάδα και στους φιλάθλους που δείχνουν πάθος όπως κανένας άλλος! Ανυπομονώ να υπερασπιστούμε το νταμπλ αυτή την σεζόν με τον Παναθηναϊκό».