Πλέι οφ NBA: Πρόκριση για Νικς και Τίμπεργουλβς, σε 7ο παιχνίδι το Σέλτικς – Σίξερς
Ο Ταϊρίζ Μάξεϊ σημείωσε 30 πόντους, καθώς οι Φιλαδέλφεια 76ερς νίκησαν με 106-93 τους φιλοξενούμενους Σέλτικς, επιβάλλοντας έναν καθοριστικό 7ο αγώνα στη σειρά των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.
Η δεύτερη στην κατάταξη ομάδα της Βοστώνης προηγήθηκε στη σειρά με 3-1 μετά από μια νίκη με 32 πόντους στη Φιλαδέλφεια την Δευτέρα, αλλά οι έβδομοι στην κατάταξη Σίξερς ανέκαμψαν για να σημειώσουν δύο νίκες στους αγώνες 5 και 6.
Οι ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Κυριακή για τον 7ο αγώνα στη Βοστώνη, όπου οι Σίξερς θα στοχεύσουν στην ολοκλήρωση της ανατροπής τους με 3-1 για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.
Ο Όου Τζι Ανουνόμπι σημείωσε 26 από τους 29 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, οδηγώντας την φιλοξενούμενη Νέα Υόρκη σε μια ιστορική νίκη με 140-89 επί των Ατλάντα Χοκς, καθώς οι Νικς κέρδισαν τη σειρά των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας με 4-2.
Ήταν οι περισσότεροι πόντοι που σημείωσαν οι Νικς σε έναν αγώνα playoff και η μεγαλύτερη διαφορά νίκης τους στα playoffs. Η μόνη μεγαλύτερη διαφορά νίκης στην ιστορία του συλλόγου σημειώθηκε νωρίτερα φέτος, όταν η Νέα Υόρκη συνέτριψε τους Μπρούκλιν Νετς με 120-66 στις 21 Ιανουαρίου.
Ο Τέρενς Σάνον Τζούνιορ σημείωσε 24 πόντους, τον υψηλότερο αριθμό πόντων στην καριέρα του στα playoffs, βοηθώντας τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς να τερματίσουν τη σειρά playoffs πρώτου γύρου επί των Ντένβερ Νάγκετς με 110-98 στον 6ο αγώνα, στη Μινεάπολη. Οι Τίμπεργουλβς, προκρίνονται για να αντιμετωπίσουν τους Σπερς, που είναι στη δεύτερη θέση, στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας, με τον πρώτο αγώνα να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στο Σαν Αντόνιο.
Σε αγώνες για τα playoffs του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ατλάντα- Νέα Υόρκη 89-140 Η Νέα Υόρκη προκρίθηκε με 4-2 στις νίκες
Φιλαδέλφεια-Βοστώνη 106-93
Η Φιλαδέλφεια ισοφάρισε σε 3-3
Μινεσότα-Ντένβερ 110-98
Η Μινεσότα προκρίθηκε με 4-1 νίκες










